Kartım Nerede?

Garanti Kredi Kartı Kargo Takip (Kuryem Nerede)

Garanti Bankasın'dan kurye aracılığıyla gönderilen kredi kartlarının takibinin nasıl yapıldığını açıkladık. Detaylı bilgi aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Garanti Bankası, başvurusunu onayladığı kredi kartlarını kurye ile sahibine gönderiyor. Bu aşamada kartınızın nerede olduğunu öğrenmek için bankanın çalıştığı kurye firmasıyla iletişime geçmeniz gerekir. Peki, Garanti Bankası hangi kurye ile çalışıyor?

Garanti Bankası hangi kurye ile çalışıyor?

Garanti Bankası Kuryenet adlı firma ile çalışmaktadır. Bu firmanın internet sitesindeki Gönderi Takip butonuna basarak kuryenin nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Detaylar şöyle:

Garanti Bankası Kurye Takip

Gönderi takibi yapabilmeniz için isim, kurye takip numarası ve cep telefonu numarası gereklidir. Kurye takip numarası genelde müşteriye sms ile gönderilir. Aksi durumlarda 444 93 93 numaralı Kuryenet Çağrı Merkezini arayıp Garanti kurye takip numaranızı öğrenebilirsiniz. Garanti Kurye Takibi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Müşteriler ile kargo şirketleri arasında birçok sorun çıktığını görüyoruz. Özellikle teslimat konusunda neredeyse bütün tüketiciler kuryelerden şikayetçi. Kuryeler bazı durumlarda ilgili adrese gitmemelerine rağmen “alıcıya ulaşılamadı” veya “alıcı verdiği adreste yoktu” gibi bahanelerle teslimat yapmıyor. Bu durumda kuryeniz, firmanın ilgili şubesine geri gönderiliyor. İşin garip tarafı kargo firmasının şubesine giderek kartınızı almanıza da izin verilmiyor. Peki, bu durumun bir çözümü yok mu?

Kuryeyi Banka Şubelerine İsteyin

Kredi kartınızı yakınınızda bulunan bir Garanti Bankası şubesine teslim etmelerini isteyin. Bunu kredi kartı başvurusu esnasında yaparsanız daha sonra uğraşmak zorunda kalmazsınız. Kartınız banka şubesine teslim edildiğinde size sms ile haber verilecektir. Mesai saatleri içinde şubeye giderek kartınızı alabilirsiniz. Teslim işlemi için kart sahibinin kimliği gereklidir.

Kredi Kartım Başka Birisine Teslim Edilir Mi?

Kredi kartları başvuru yapan kişi haricinde kimseye teslim edilmiyor. Kart sahibi kurye için verdiği adreste bulunmaz ise kart başkasına verilmez ve kurye firmasının şubesine geri götürülür.

Kredi kartınızı kullanabilmeniz için kart şifresi almanız gerekiyor. Garanti kart şifresi alma işlemi için tıklayın: https://yatırımhaber.com/garanti-kart-sifresi-alma/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu